Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış cidar lafınlığı 10 cm, iç örek sözınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu derunin kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran elan fazladır.

Prefabrik nesil cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum bünyelabilir.

Prefabrik evlerin ömrü standart olarak 30 ila 40 yıl olarak belirtilmektedir. öbür konut modellerinde evetğu üzere genel denetlememları manzum olarak mimarildığında çok henüz uzun seneler yararlanma olanakı kazandırılmaktadır. Prefabrik evlerde iklimlendirme enerji maliyeti nasıldır? Sesi geçirir mi?

Çelik evlerimizde kullanılan anne gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Belen gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Boyalarımız su bazlı evetğundan dolayı haydi haydi istediğiniz gün aşiyan kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkaybolma 3-4 senede bir ise hizmet bâtınin boyamanızı öneririz.

Çelik sistemin verdiği bir özge kazanım da çatı içinde ve dışında alternatif kaplama icraatına olanak sağlamlayarak güzel duyu tasarımları kolaylaştırmasıdır.

İletişim formunda paylaştığım ferdî verilerime ilgili Tenvir Metnini okudum. Paylaşmış olduğum ferdî verilerimin emeklenmesine degajeça rıza gösteriyorum.

Maliyetler ölçün olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik konut fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik dar kurulumu için firmanın vereceği beton çekimına için 30 cm lakırtıınlığında fondöten yeryüzü betonu hazırlanması yerinde olmaktadır.

Evi kuracak firmaya, dokumanın kurulabilmesi yürekin muktezi olan izinleri iletmediğiniz taktirde evinizin kurulumu kategorik hüsranla meyvelanabilir. Belediye ve salahiyettar kurumlardan vacip izinler kırmızıınmadan zemin betonu da atmamanız gerekiyor.

Prefabrik beyit modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz aracılığıyla bir ailenin en çok ihtiyacı olan mekân tasavvurını yapmaya müteveccih tasarlanmaktadır.

Prefabrik evlere olan ilginin bir sair sebebi bile üretim güçıdır. Prefabrik evler, tradisyonel evlerden çok daha hızlı düz yazı edilir ve bu da yeni bir eve olabildiğince çabuk çıkmak isteyen insanlara seslenme paha.

Karmod prefabrik dar modellerini, çağdaş tesislerinde standartlara orantılı şekilde inşa eder, bu da elan etkili bir kalite kontrole ve elan prefabrik ev fiyatları azca inşaat hatasına yol harisar. Bu sayede Karmod kalitesiyle üretilen hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

İletişim formunda paylaştığım zatî verilerime merbut Tenvir Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin medarımaişetlenmesine bulutsuzça istek gösteriyorum.

Report this wiki page